Блог викладача Вінницького вищого професійного училища сфери послуг Ольги Онофрійчук
Облік, калькуляція та звітність
Облік, калькуляція та звітність
I. ТЕМАТИЧНІ ПЛАНУВАННЯ:
Програма та силабус для групи Х.Т. (16 год.)
Тематичне планування (12 год.) для груп КК-03,04, КМ-28.
Тематичне планування (8год.) для груп КК-11, 14.
II.
Навчальний посібник
III.
Конспекти лекцій
IV
.
Збірник рецептур страв
V
.
Робочий зошит
VІ
. Практичні роботи:
1.
Вивчення змісту збірника рецептур.
2.
Розрахунок взаємозаміни сировини
.
3.
Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій
.
4.
Розрахунок ціни реалізації на готові страви.
5.
Розрахунок ціни реалізації на сировину, сум націнок.
6.
Складання калькуляції продажних цін на страви, гарніри.
7.
Перерахунок овочів в залежності від місяця
VІІ. Презентації з предмету:
1.
Облік калькуляція та звітність
2.
Ціни і ціноутворення
3.
Ціноутворення в закладах громадського харчування
VIII.
Критерії оцінювання
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
(без назви)
Немає коментарів:
Дописати коментар